Hálaadó szertartással készülnek Orbán Viktor 60. születésnapjára

Orbán Viktor rajongói körében.
Olvasási idő: 2 perc.

Alig ért véget a több milliárd közpénzből megtámogatott Alapjogokért Központ által szervezett CPAC (Konzervatív Politikai Akció Konferencia), máris újabb ünnepre készülnek fideszes honfitársaink.

Kerek miniszterelnöki szülinap

A közösségi médiában bukkantunk rá egy hirdetésre, amely szerint idén is tartanak Orbán Viktor miniszterelnök születésnapjára időzítve hálaadó szentmisét, melyet a szervezők szándéka szerint „hazánkért, népünkért, vezetőinkért” mondanak.

A Szentmihályi Szabó Ilona felhívásában megvalósuló eseményre szóló meghívóban már most jelzik, hogy az idei kerek évforduló lesz, hiszen Orbán Viktor idén május 31-én tölti be a 60. életévét. (A felhívást megfogalmazó nő a 2014-ben elhunyt József Attila-díjas író, költő, Szentmihályi Szabó Péter özvegye.)

Isten ajándéka

A szertartást a korábbi évekhez hasonlóan idén is Osztie Zoltán, a budapesti Március 15. téren található Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom plébánosa celebrálja. A tavalyi, tizedik kormányfői születésnapi misén a lelkipásztor azt mondta, hogy Orbán Viktor

„Isten ajándéka, aki fáklyaként jeleníti meg a világ világosságát”.

Meghívó az Orbán Viktor 60. születésnapjára szervezett hálaadó szentmisére. Forrás: Szentmihályi Szabó Ilona, Facebook.

A sátánnal nem kötünk kompromisszumot

Osztie atya 2020-ban beszédet mondott a Mi Hazánk Mozgalom melegellenes rendezvényén is. Ekkor úgy fogalmazott, „a homoszexualitás iszonyú terrorral való képviselete egy stratégia egy lépése”, valamint hogy „a sátánt nem fogadjuk el és nem kötünk vele semmifajta kompromisszumot”.

Műsor

A meghívó alapján a május 31-én 17:00 órakor tartandó szertartáson közreműködik Számadó Gabriella. Az alábbi videóban ízelítőt kaphatunk a mezzoszoprán operaénekes művészetétből.

Amennyiben szeretné, hogy több ilyen cikket jelentessünk meg, akkor kérjük, támogassa a Gulyáságyú Média működését, támogassa a még megmaradt magyar független, minőségi újságírást.