Leköpte az EU zászlaját a fideszes provokátor a Karmelitánál (videó, 18+)

B. Zsolt leköpi az Európai Unió zászlaját 2023. május 9-én, az Európa-napon a Miniszterelnöki Kormányiroda előtti kordonbontáson.
Olvasási idő: 4 perc.

Kissé bágyadtan indult Momentum képviselőcsoport és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő sorrendben ötödik kordonbontása a május 9-i Európa-napon reggel a Miniszterelnöki Kormányirodánál.

Gyakorlat teszi a kordonbontó-mestert

A reggel 7 órakor indult akció ezúttal roppant összehangoltan történt. Mire a Miniszterelnöki Kormányirodát védő rendőrök felocsúdtak, a momentumos országgyűlési képviselők, Hadházy Ákos és az aktivisták már le is bontották a könnyűfémkerítést. Sőt, rá is ültek, hogy azokat ne tudják visszaépíteni.

A tüntetők az ezen a napon, május 9-én ünnepelt Európa-napra tekintettel – mely az európai békét és egységet hivatott ünnepelni – egy nagy méretű európai uniós zászlót is ráterítettek a megszerzett kordonelemekre.

A Gulyáságyú Média reggeli élő tudósítását a műveletről – benne politikusinterjúkkal – az alábbi videóban tudják megtekinteni.

Köpködés-tematika

Ezután szinte eseménytelenül teltek az órák. A készenléti rendőrség ezúttal nem alkalmazott erőszakot, csupán igazoltatták a tiltakozókat, de nem kísérelték meg eltávolítani őket a lefektetett kordonokról.

Egyes momentumos aktivisták olvasással töltötték a nyugalom óráit. A képen balra Tóth Endre, Fekete-Győr András és háttal Orosz Anna momentumos országgyűlési képviselők. Balra a Karmelita épülete, a rendőrsorfal, valamint a távolabbi kövön ülve Bohár Dániel megafonos aktivista látható. Fotó: Gulyásgáyú Média.
Egyes momentumos aktivisták olvasással töltötték a nyugalom óráit. A képen balra Tóth Endre, Fekete-Győr András és háttal Orosz Anna momentumos országgyűlési képviselők. Balra a Karmelita épülete, a rendőrsorfal, valamint a távolabbi kövön ülve Bohár Dániel megafonos aktivista látható. Fotó: Gulyásgáyú Média.

Hogy a reggel és a délelőtt tematikája a köpködés körül fog forogni, az talán már abból is kikövetkeztethető lett volna, hogy körülbelül fél 10 körül megjelent egy idős úr, aki a földre köpést követően trágár módon, hangosan szidalmazta a Momentum aktivistáit. Az illető véletlenszerűen kiabált egymás után különféle neveket, köztük Hitlerét, majd „kisebbséginek” nevezte a demonstrálókat.

Ezt is megörökítettük, erről alább találja a videót.

Kapálás és köpködés

Nem sokkal e jelentet követően érkeztek meg a fideszbarát média képviselői és influenszerei, valamint a Vadhajtások állandó provokátora, B. Zsolt is megjelent ekkora már.

Először a Megafon Központ nevű kormánypárti influenszer-keltető munkatársa, Bohár Dániel érkezett meg, aki a Momentum országgyűlési képviselőjével, Lőcsei Lajossal keveredett vitába a kapálás (jól olvasták: a kapálás) témájában.

A roma országgyűlési képviselő nehezményezte, hogy bár korábban „baráti kapálásra” invitálta a megafonost, ő nem élt a lehetőséggel. Lőcsei képviselő azt a feltételét szabta annak, hogy válaszoljon Bohár kérdéseire, ha a fideszes aktivista elmegy vele kapálni Tarnaörsre. Az országgyűlési képviselő úgy véli, hogy Bohárnak „túl puhák a tenyerei”, melyeket a „kisfia popsijához” hasonlított. Szerinte Bohár kezei „munkát még nem láttak”.

A fideszes influenszer úgy reagált Lőcseinek, hogy amennyiben a Momentum frakció tagjai mennek kapálni, akkor ő is megy.

Ezután következett a Vadhajtások nevű kormánypárti heccoldal állandó provokátorának ízléstelen performansza.

B. Zsolt elsősorban nem a politikusokat, hanem a fiatal aktivistákat igyekezett provokálni, ám azok nem ültek fel ennek, így a férfi úgy vélhette, hogy szükséges kitolni a kordonbontók ingerküszöbét.

Előbb a miniszterelnök nemi szervéről kezdett óbégatni (elnézést az olvasóktól), majd ráköpött a kordonon pihenő kék alapon sárga csillagos EU-zászlóra, és bele is törölte a lábbelijét.

„Primitív vagyok, mint a diákok”

– nézett körül e tettét követően diadalittasan B. Zsolt.

A lenti videóban ez a jelentet is megtekinthető, ám ezt csak 18 éven felüli olvasóinknak / nézőinknek javasoljuk a fideszes provokátor közönséges szövege és a durva képi világ okán.

Amennyiben szeretné, hogy több ilyen cikket jelentessünk meg, akkor kérjük, támogassa a Gulyáságyú Média működését, támogassa a még megmaradt magyar független, minőségi újságírást.

Ehhez a cikkhez is hozzászólhat a Facebookon: