50 Cent ősszel Magyarországon koncertezik

50 Cent.
Olvasási idő: 3 perc.

Májusban az Emmy- és Grammy-díj nyertes Curtis „50 Cent” Jackson bejelentette The Final Lap Tour elnevezésű vadonatúj világkörüli turnéját, amellyel egyben a minden előző rekordot megdöntő Get Rich or Die Tryin’ című debütáló albuma megjelenésének 20. évfordulóját is ünnepli.

A rajongói nyomásnak, valamint a hamarosan induló turnéra eddig eladott közel 700.000 jegynek köszönhetően a rapper most újabb időpontokat adott az európai körúthoz, többek között egy norvég és egy magyar, valamint egy második birminghami koncertet is az Egyesült Királyságban.

A Final Lap Tour koncertjei során a rapikon tucatnyi rajongói kedvencet és listavezető slágert ad majd elő, valamint olyan számokat is, amelyeket évtizedek óta nem játszott már élőben.

Ráadásul a turnén régi barátja, Busta Rhymes kezdi majd a koncerteket az összes amerikai és európai helyszínen.

A turné július 21-én indul Salt Lake Cityben, az amerikai szakasz szeptemberben Torontóban ér véget, hogy néhány nappal később már Európában folytatódjon is.

Az év egyik legjobban várt turnéjának magyar állomása október 18-án lesz látható és hallható a Budapest Arénában.

A kora egyik legtehetségesebb és legtermékenyebb zenei előadójaként is elismert 50 Cent minden addigi rekordot megdöntő bemutatkozó lemezével, a Get Rich or Die Tryin’-nal vált világhírűvé. Azóta több mint 30 millió albumot adott el világszerte és elnyerte a legrangosabb díjakat.

50 Cent ismertségét kamatoztatva páratlan sikereket ért el vállalkozóként, színészként, rendezőként és producerként is. Jelenleg ő tartja a legmagasabbra értékelt sorozatpremier rekordját a Starz-on a Power Book II: Ghost-tal.

​​Curtis „50 Cent” Jackson mostanra már sikeres televíziós és filmes karriert futott be producereként és színészként is. 2005-ben megalapította a G-Unit Film & Television, Inc.-t, amely többféle tartalmat gyárt számos csatornának, és tucatnyi műsort adott el már különböző hálózatoknak.

2020 januárjában csillagot kapott a Hollywood-i Walk of Fame-en, valamint elnyerte a NAACP-díját legjobb rendezőként a drámasorozat kategóriában. Itthon 50 Centet legközelebb a The Expendables – A feláldozhatók 4.-ben láthatjuk, amelynek a premierjét szeptemberre tervezik.

Az október 18-i budapesti koncert jegyeihez elsőként a regisztrált Live Nation tagok juthatnak hozzá június 30-án 10 órától.

A teljeskörű jegyértékesítés ugyanaznap 16 órakor kezdődik a Live Nation oldalán keresztül. A szokásos jegyek mellett limitált számban közvetlenül a színpad elé szóló állójegyek, valamint különböző VIP-csomagok is elérhetők lesznek a belépők között.