A Depeche Mode 2024-ben visszatér Budapestre

A Depeche Mode tagjai: Marton Gore (b.) és Dave Gahan (j.).
Olvasási idő: 2 perc.

Több mint kétmillió jegy kelt már el a Memento Mori turné koncertjeire, és az észak-amerikai és európai teltházas előadásokat követően a Depeche Mode újabb európai turnédátumokat jelent be. Budapest is része ennek a turnénak, 2024. március 26-án újabb Depeche Mode koncert lesz a fővárosi MVM Dome-ban.

A Depeche Mode 29 új európai dátumot jelentett be az Európában, Mexikóban, Kanadában és az Egyesült Államokban idén nyáron és ősszel zajló stadion- és arénakoncertek után. Ekképpen a turné 2024-ben is folytatódik, további rajongóknak is lehetősége lesz megtapasztalni a Memento Mori koncertek nyers erejét, amelyet a Rolling Stone magazin „az élet és a zene lenyűgöző ünnepének” nevezett.

A már több mint kétmillió eladott jegyével a 110 állomásos Memento Mori koncertkörút a Depeche Mode egyik leghosszabb turnéja lesz, egyben a 2023-as év egyik legnagyobb világkörüli turnéja.

A zenekar 2023. március 24-én, a turné indításával egyidőben adta ki a kritikusok által is nagyra értékelt 15. stúdióalbumát, a Memento Morit, melynek első kislemezét, a Ghosts Againt „hipnotikusnak” (Rolling Stone) és „pompás, fülbemászó dal”-ként (Revolver) jellemeztek.

A rajongók, a kritikusok és más előadók számára egyaránt letagadhatatlan inspirációt nyújtó Depeche Mode továbbra is előre halad, a Memento Mori albummal és a turnéval újabb fejezetet nyitottak a páratlan és folyamatosan bővülő örökségükben.

A budapesti koncert jegyeihez elsőként a regisztrált Live Nation tagok juthatnak hozzá július 13-án 11 órától. A teljeskörű jegyértékesítés július 14-én 11 órakor indul.

Ehhez a cikkhez is hozzászólhat a Facebookon: