Halálhírét keltették, de továbbra is megjelenik a Ludas Mátyás vicclap

A Luda Mátyás második lapszámának borítója Gálvölgyi Jánossal.
Olvasási idő: 2 perc.

Mint azt lapunk korábban megírta, júniusban újraindult a Ludas Matyi nevű vicclap utódja, a Ludas Mátyás. Bár a napokban felröppent olyan hír is, hogy az első lapszám várakozáson aluli fogyása okán a kiadó máris a lap megszűnéséről határozott, ám ez a most a Gulyáságyú Médiához eljutott információk szerint nincs így, hamarosan megjelenik a második száma a havilapnak.

A Ludas Mátyás kiadója, Kocsis András Sándor által hírportálunkhoz eljuttatott közleménye úgy fogalmaz, hogy az első, júniusi lapszám megjelenése után némiképp valóban elbizonytalanodtak a magas induló költségek miatt.

Ám a szerkesztőség rengeteg visszajelzést kapott, amit közleményükben is megköszöntek az olvasóknak.

„A kiadó »vette a lapot«, és igyekeznek még inkább megfelelni az olvasói elvárásoknak mind a kivitelezést, mind a tartalmat illetően. Reményeink szerint így a Ludas Mátyás második száma még több nevetést vált majd ki”

– fogalmazott Kocsis a megszűnést cáfoló, lapunknak megküldött nyilatkozatában.

A második kiadvány címlapján Gálvölgyi János szerepel, a lapszám szerzői pedig:

Krenner István, Sajdik Ferenc, Garaczi László, Halász Géza, Kalmár Tibor, Majláth Mikes László, Marabu, Mikes György, Odze György, Papp Riki, Parti Nagy Lajos, Pataki Éva, Pelle János, Smelka Sándor, Trunkó Barnabás, Várfalvy Emőke, Varga Ferenc József, Walter Béla.

Ehhez a cikkhez is hozzászólhat a Facebookon: