Gyöngyösi Márton lemond a Jobbik elnöki tisztségéről, ha nem lesz jövőre EP-mandátum – Gulyáságyú podcast S03E02

Gyöngyösi Márton Gulyás Balázs műsorvezető társaságában a Gulyáságyú podcast felvételén.
Olvasási idő: 4 perc.

Podcastunkban e héten a Jobbik-Konzervatívok elnökét és európai parlamenti (EP) képviselőjét, Gyöngyösi Mártont kérdeztük többek között arról, hogy miért fóliázták le a Szabadság tér szovjet emlékművet.

Támogatóink hozzájárulása nélkül ez a podcast sem készülhetett volna el. Ne csak hallgassa és nézze, támogassa is lapunkat: kattintson ide, vagy erre a linkre.

Megtudtuk, hogy Gyöngyösi Márton miért tekinti fordulópontnak a magyar-orosz viszonyban 2021. december 17-ét, Vlagyimir Putyin ultimátumát. Ugyancsak kiderül, hogy amennyiben így vagy úgy, de véget ér az orosz-ukrán háború, akkor a Jobbik-Konzervatívok ismét visszatérne ahhoz a követeléséhez, hogy a kárpátaljai magyarok kapják vissza a nyelvi jogaikat.

Erős mondatok:

A Gulyáságyú podcast állandó rovatában, a Desszert©-ben Gyöngyösi Márton kérdezhetett következő műsorvendégünktől, Vona Gábortól.

Mindenképpen iratkozzék fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradjon le egyetlen videónkról se! A Gulyáságyú podcast a Spotify-on, az Apple Podcasts-on és a TuneInen is megtalálható.

Szerkesztő-műsorvezető: Gulyás Balázs.
Főcímzene: Freddie Shuman & Stumpf: Fricska.
Főcímhang: Szalóczy Pál.
Grafikai tervezés: Valenta Veronika.
Köszönjük a helyszínt a Magyar Újságírók Országos Szövetségének.

Magyarországon nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizessen a hírekért, pedig roppant fontos, hogy minél többen tájékozódjanak független forrásból. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gulyáságyú Média cikkei, videói, podcastjai mindenki számára ingyenesen érthetőek el.
Amennyiben Ön viszont megteheti, támogassa küldetésünket akár csak havonta egy kiló kenyér árával, hogy cikkeinkkel olyanokat is elérjünk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a hírekért.

Ehhez a cikkhez is hozzászólhat a Facebookon: