11 férfi és 2 díszletnő szükségeltetett a Mészáros Lőrincék által épített győri Innovációs Park felavatásához

Átvágták a nemzeti színű szalagot a Tudományos és Innovációs Park épületének átadóján Győrben 2023. november 7-én
Olvasási idő: 5 perc.

Támogatóink hozzájárulása nélkül ez a cikkünk sem készülhetett volna el. Ne csak olvassa, támogassa is lapunkat: kattintson ide, vagy erre a linkre.

Győr, 2023. november 7. Csák János kulturális és innovációs miniszter (b5), Filep Bálint, a Széchenyi István Egyetem elnöke (b1), Friedler Ferenc, az egyetem megbízott rektora (b2), Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja (b3), Simon Róbert Balázs, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b4), Dézsi Csaba András, Győr polgármestere (b6), Alfons Dintner, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke (b7), Paár Attila, a West Hungaria Bau tulajdonosa (b8), Palkovics László, a Széchenyi István Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke (b9), Varga Zsolt, az Eurogenerál Zrt. vezetője (b10) és Kolossváry Tamás, az innovációs központ vezetője (b11), miután átvágták a nemzeti színű szalagot a Tudományos és Innovációs Park épületének átadóján Győrben 2023. november 7-én. MTI/Krizsán Csaba
Győr, 2023. november 7. Csák János kulturális és innovációs miniszter (b5), Filep Bálint, a Széchenyi István Egyetem elnöke (b1), Friedler Ferenc, az egyetem megbízott rektora (b2), Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja (b3), Simon Róbert Balázs, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b4), Dézsi Csaba András, Győr polgármestere (b6), Alfons Dintner, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke (b7), Paár Attila, a West Hungária Bau tulajdonosa (b8), Palkovics László, a Széchenyi István Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke (b9), Varga Zsolt, az Eurogenerál Zrt. vezetője (b10) és Kolossváry Tamás, az innovációs központ vezetője (b11), miután átvágták a nemzeti színű szalagot a Tudományos és Innovációs Park épületének átadóján Győrben 2023. november 7-én. MTI/Krizsán Csaba

Magyarországon nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizessen a hírekért, pedig roppant fontos, hogy minél többen tájékozódjanak független forrásból. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gulyáságyú Média cikkei, videói, podcastjai mindenki számára ingyenesen érthetőek el.
Amennyiben Ön viszont megteheti, támogassa küldetésünket akár csak havonta egy kiló kenyér árával, hogy cikkeinkkel olyanokat is elérjünk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a hírekért.