Nem tett feljelentést a bicskei fideszes polgármester, pedig „durva fenyegetések” miatt lefújta a fáklyás menetet

Fáklyás felvonulás Bicskén 2023. február 24-én.
Olvasási idő: 5 perc.

Támogatóink hozzájárulása nélkül ez a cikkünk sem készülhetett volna el. Ne csak olvassa, támogassa is lapunkat: kattintson ide, vagy erre a linkre.

A bicskei fáklyás menet a békéért hirdetése a bicskei önkormányzat mobilalkalmazásában. Ez váltotta ki a „durva fenyegetéseket”. Fotó: Gulyáságyú Média, képernyőmentés.
Bálint Istvánné, Bicske fideszes polgármestere a tavalyi, 2023-as bicskei fáklyás felvonuláson. Fotó: a városvezető Facebook-oldala.
Bálint Istvánné, Bicske fideszes polgármestere (középen) a tavalyi, 2023-as bicskei fáklyás felvonuláson. Fotó: a városvezető Facebook-oldala.

Frissítés péntek, 19:45: A Kutyapárt feljelent a polgármester helyett

Magyarországon nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizessen a hírekért, pedig roppant fontos, hogy minél többen tájékozódjanak független forrásból. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gulyáságyú Média cikkei, videói, podcastjai mindenki számára ingyenesen érhetőek el.
Amennyiben Ön viszont megteheti, támogassa küldetésünket akár csak havonta egy kiló kenyér árával, hogy cikkeinkkel olyanokat is elérjünk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a hírekért.