Lányi András: Az Orbán-rendszernek vége van! – Gulyáságyú podcast S03E04

Lányi András Gulyás Balázs műsorvezető társaságában a Gulyáságyú podcast felvételén.
Olvasási idő: 3 perc.

Podcastunkban e héten Lányi András írót, filozófust, „reneszánsz embert” kérdeztük, a beszélgetés apropója most megjelent könyve, a Menekülés a győztesek táborából.

Támogatóink hozzájárulása nélkül ez a podcast sem készülhetett volna el. Ne csak hallgassa és nézze, támogassa is lapunkat: kattintson ide, vagy erre a linkre.

Vajon mire alapozva állítja Lányi András, hogy Orbán Viktor rendszerének lényegében vége van? Legyőzhető-e választásokon a NER?

Mi lesz a hazánkkal, lát-e reményt? Milyen lenne álmai Magyarországa? Többek között ezeket is megkérdezte tőle Gulyás Balázs műsorvezető.

Erős mondatok:

A Gulyáságyú podcast állandó rovatában, a Desszert©-ben Lányi András megválaszolta előző műsorvendégünk, Vona Gábor neki feltett kérdését.

Mindenképpen iratkozzék fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradjon le egyetlen videónkról se! A Gulyáságyú podcast a Spotify-on, az Apple Podcasts-on és a TuneInen is megtalálható.

Szerkesztő-műsorvezető: Gulyás Balázs.
Főcímzene: Freddie Shuman & Stumpf: Fricska.
Főcímhang: Szalóczy Pál.
Grafikai tervezés: Valenta Veronika.
Köszönjük a helyszínt a Magyar Újságírók Országos Szövetségének.

Magyarországon nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizessen a hírekért, pedig roppant fontos, hogy minél többen tájékozódjanak független forrásból. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gulyáságyú Média cikkei, videói, podcastjai mindenki számára ingyenesen érthetőek el.
Amennyiben Ön viszont megteheti, támogassa küldetésünket akár csak havonta egy kiló kenyér árával, hogy cikkeinkkel olyanokat is elérjünk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a hírekért.

Ehhez a cikkhez is hozzászólhat a Facebookon: